Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukaappi

Jostain syystä en saanut tuotua kuvia joulukalentereistamme koneelle, joten ehkä tässä kohtaa on sitten hyvä esitellä meidän joulukaappi, jonka kuvat on jo koneella.
 Viime jouluna viisastuin, kun kyllästyin kaivelemaan joulukoristeita eri laatikoista ja etenkin eri kaapeista. Raivasin yhden korkean kaapin, kävin läpi kaikki kuusenkoristeet, jäljelle jääneet jaoin lasten kuuseen menevät ja olohuoneen kuuseen. Lisäksi karsin tontut, paperikoristeet, kaikki tilpehööri mikä vaan lasketaan jouluun kuuluvaksi ja tästäkin jatkoon selvinneet täyttivät iloisesti koko kaapin (voin sanoa että kiertoon lähti toinen kaapillinen). Pari pääsiäismunaakin on näemmä kaappiin eksynyt.
Nyt on ihana laittaa joulua esille, kun löytyy tonttulakit, ikkunakoristeet, kuusenkoristeet ja kaikki muut. Vielä kun oppisi laatikotkin järjestään eikä vaan sisukset, nimeämisestä puhumattakaan, niin olisi täydellisen täydellistä.
Meillä on jo jouluverhot vaihdettu ja kuuset koottu sunnuntaina esille. Pikkuhiljaa alkaa joulukoristeet purkautua kaapista taas kaikkien nähtäväksi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti