Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lindströminpihvit vuohenjuustolla


Minä tahdon ehdottomasti perinteisen joulupöydän, sen saman mikä meillä on ollut jo kohta kolmekymmentä vuotta (poikkeuksena joulu, jolloin suostuin syömään vain kaalilaatikkoa). Perinteistä huolimatta, joulupöytäämme on viime vuosina eksynyt uutuutena erinomainen bataattilaatikko. Tästä tulikin mieleeni, että voisihan tänä vuonna tehdä vaikka näitä Lindströminpihvejä, jos ei kinkun kylkeen, niin vaikka tapaninpäivänä tarjottavaksi.

Minun versiooni tuli:

500g jauhelihaa (mahdollisimman vähärasvaista)
3 raakaa punajuurta
2 kananmunaa
kourallinen korppujauhoja
sopivasti suolaa
(ripaus kokkien vihaamaan grillimaustetta)

Raasta punajuuret mahdollisimman pieneksi, lisää jauheliha ja muut raaka-aineet. Sekoita hyvin ja anna hetki turvota. Muotoile pihvit pellille ja laita uuniin noin 200 asteeseen 25 minuuttia. Ota valmiit pihvit pois uunista ja leikkaa reiluja vuohenjuustosiivuja pihvien päälle sulamaan.

Ja miksi ei joulupöytään voisi näihin vuohenjuuston sijaan laittaa sinihomejuustoa.

4 kommenttia: