Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

perjantai 3. marraskuuta 2017

Joulutorttuja piparkakkurahkalla
Tänään leivottiin tämän vuoden ensimmäiset joulutortut. Täytesuosikkina on omena-kanelisose, jota tänäänkin suurimpaan osaan laitettiin. 

Halusin kokeilla jotain uutta ja laitoin osaan torttuja Arlan piparkakkurahkaa. Rahka hyytyi samassa viidessätoista minuutissa, kuin taikina paistui, vaikka aluksi näytti että rahka jää nesteeksi. Hieman jäähtyneenä, maku on mielestäni oikein oiva yhdistelmä voitaikinan kanssa. Ja maku voittaa 100-0 ulkonäön kanssa, joka ei aina osu kohdilleen kun lasten kanssa leipoo. 
Ajattelin jalostaa rahkatäytettä kuivatulla luumulla tai luumusoseella, tulisi maut kunnolla esiin ja päälle voisi ripotella tomusokerin seassa hieman kanelia.

p.s. Löydettiin myös Annas-piparkakkujen polka-karamelli versio, aikas hyviä nekin!  
2 kommenttia:

 1. Erittäin vakava lainatarjous

  Hei
  Olen Simon Durochefort, myönnän lainoja jokaiselle tietylle henkilölle, yritykselle ja yhdistykselle erottamatta rodusta ja maanosasta innokkaasti seuraavien perusteiden mukaisesti:
  Summan valinta: 5 000 - 20 000 000 €.
  Takaisinmaksuaika: 1 - 20 vuotta.
  Palautus on 3 tyyppiä: kuukausittain, vuosittain tai yhden kerran.
  Vuotuinen korko: 3% lainan määrästä.

  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Varmasti herkullisia joulutorttuja! Hyvä idea, kiitos vinkistä! Joulutortut ja piparkakut maistuvat. Olen leiponut jo parit piparkakkutaikinat ja torttuja kolmisen kertaa :D

  VastaaPoista