Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

lauantai 4. lokakuuta 2014

Ikean joulu 2014

Huhut kantautuivat korviini, että Ikea oli laittanut jo joulutarvikkeita esille näin lokakuun iloksi. Pakkohan sitä oli päästä ihmettelemään, tarttuipa jotain jo mukaan. Jos joku, niin se on varmaa että Ikeasta on sesonkituotteet silloin loppu, kun niitä oikeasti olisi aika ostaa. Voi olla, että täytyy tehdä uusi reissu piakkoin, koska muutamat kuusenkoristeet jäivät kaivelemaan mieltä kun jätin ne vielä hyllyille. Tässä muutama kuvakollaasi Ikean joulusta 2014, tarjolla oli myös paljon kultaa, valkoista ja kimalletta, ne jätin kuvaamatta, kun itseä viehätyttää lähinnä tuollainen punainen joulu.









6 kommenttia:

  1. Voi hitsi, kun Ikeat ovat monen sadan kilometrin päässä. Voihan tietysti tilatakin, mutta olisi ihana päästä hypistelemään koristeita ihan itse :) Kävin toiveikkaana marketissa katsomassa, olisiko jo joulujuttuja, mutta oli vain lyhtyjä. Onneksi tuli Pentikin muuttomyynistä elokuussa bongattua muutama ihanuus... Olen juuri aloittanut oman joulublogin. Tervetuloa tutustumaan osoitteeseen joululainen.blogspot .fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogiini, ehdottomasti tulen vastavierailulle! Olen huomannut saman, että marketit ja muut kaupat tuovat joulun esiin vasta marraskuussa. Positiivista olisi löytää vaikka pikku putiikeista joulua jo vähän aikaisemmin :)

      Poista
  2. Täytyy tunnustaa; pyysin miestä käymään ikeassa ostamassa tarvittavia asioita, kun en itse itse uskaltanut paikanpäälle. Pelkäsin, että sorrun turhuuksiin.. totuus on, että minun pitää käydä joulukamppeet läpi ennen uusien hankintaa.. joulupapereita pyysin tuomaan oman makunsa mukaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ehkä omalla kohdalla ollut myös hyvä idea laittaa mies asialle ;) Itse kävin viime joulun jälkeen kaikki joulutavarat karsintaseulan läpi, suosittelen lämpimästi! (Kivempi ostaa uusia sitten tänä jouluna ja mieleisiä :) )

      Poista
  3. Hei, näkyikö Ikeassa vilahdustakaan mustan joulun antimista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, joka kolkkaan en ehtinyt kurkistaa, mutta mustaa joulua en kyllä muista nähneeni ollenkaan Ikeassa. Väritys oli tuota punainen-oranssi luokkaa ja sitten valkoinen-kulta.

      Poista