Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

lauantai 2. elokuuta 2014

Kuusikaupoilla elokuussa


Meidän vanha muovikuusi tuli tiensä päähän jo viime jouluna, mutta ihmeen kaupalla saimme sen pidettyä pystyssä joulun yli. Yritimme olla näppäriä ja lähdimme etsimään uutta tekokuusta alennuksesta heti tapaninpäivänä, mutta liikkeellä oli muutama muukin yhtä näppärä ja näin olleen uusi kuusi jäi meiltä ostamatta. Asia on mietityttänyt minua pitkin vuotta, etenkin siksi, kun meillä kuusi tuodaan sisälle jo ensimmäisenä adventtina ja koristellaan, mitä jos kaupoissa ei ole mieleistä kuusta myynnissä vielä marraskuussa. Turhaanpa tuotakin murehdin, koska Kangasalla sijainnut Marjamäen pajutila päätti laittaa pillit pussiin ja elokuun ensimmäisenä päivänä siellä myytiin ihan kaikki tuotteet loppuun ja kuten saimme huomata, "kaikista -50%" ei pitänyt paikkaansa, vaan tilan omistaja luotteli könttäsummia tuotteille, näin olleen kaksi täysikokoista (avaamatonta) ja yksi valaistu pihalle, lähti parinkympin pilkkahintaan meidän matkaan. Toki sisältä tarttui lasten joulukalenteriin täytettä ja paljon muuta, mistä kirjoittelen myöhemmin.

Tilan yksi rakennuksista oli sisustettu jouluteemalla. Paljon oli jo purettu ja myyty ympäriltä pois, mutta yritin kuvata sen minkä pystyin. Eikä tuo kesäaurinko ihan sitä joulutunnelmaa kuviin tuo sekään. Minusta kaikessa yksinkertaisuudessaan tuo risutähti oli mahtava. Täytyy tutkia pihan risuja sillä silmällä, että tekisi itsekin tai sitten käyn kyselemässä kukkakaupasta pajua ja teen itse pajutähtiä.

Mutta hei, nyt on jo elokuu! Joko sinulla on jouluasiat mielessä? Minä sain viimeistään kuusikaupoilta sen viimeisen sysäyksen aloittaa vuoden 2014 joulun suunnittelun!0 kommenttia:

Lähetä kommentti