Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Jotakin vanhaa...


 Joulu tuli, oli ja meni. Vaikka monta ideaa oli blogiin kirjoittamisesta, jäi ne kaikki joulukiireissä vain ajatuksen tasolle. Muutama kuva meidän joulutunnelmasta. Jouluinnostuksessani ostaa täräytin Aarikan ihanat Tonttu-lautaset ja -mukit aaton aamiaiselle sekä puurokulhot ovat S-ryhmän House collection sarjaa. Näitä kaikkia näky olevan vielä Sokoksen nettikaupassa myynnissä. Touhuissani meinaan aamiaista kerätessäni pois rikoin yhden lautasista ja pakkohan se oli uusi hankkia tilalle.

Joulukuusi oli tänä vuonna vielä teemalla "lapset koristelevat ja se näyttää Muumien kuuselta". Viimeistään vuodenvaihteessa kuusta pois ottaessa viisastuin ja laitoin ei silmääni niin mielyttävät kultaiset kimalteet laatikkoon x ja laatikon paikkaan x. Säilössä siis, jos mieli muuttuu vuosien varrella. Jätin koristelaatikoon omatekemiä, yksinkertaisia ja vanhanaikasia koristeita, jotka ainakin tällä hetkellä mielyttää enemmän.
Laitoin myös kirpputorille myyntiin sellaiset joulun ajan koristeet, jotka tiedän, etten koskaan talooni halua. Tähän astikin ovat laatikossa vieneet tilaa ja kaapeissa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti